• Вашата  туристическа  агенция

ПОЧИВКА В КУШАДАСЪ - хотел Flora Suites 3+* - 5 нощ. ALL INCLUSIVE

 
225 лв.
7 дни / 5 нощи
Автобусна екскурзия


ПОЧИВКА В КУШАДАСЪ

хотел Flora Suites 3+* - 5 нощувки на база All Inclusive

22.09 - 27.09

 

Програма при доплащане за организирано пътуване - 80 лв. /с тръгване на 21.09/:


1 ден: Тръгване в 13:00ч от София, пл. Александър Невски, 14:30ч от Пловдив - бензиностонция OMW до хотел Санкт Петербург. Отпътуване към границата. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Кушадасъ. След 14:00ч настаняване в хотела.


2 - 5 ден: Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии (Ефес, Памуккале, яхта и друго) срещу заплащане.


6 ден: Освобождаване на хотела до 12:00ч. Свободно време. След обяд отпътуване за България.


7 ден: Около обяд пристигане в България.

Дати на пътуване:

22.09.2017 - 27.09.2017 → 225 лв.

• 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Flora Suites***+, Кушадасъ (закуска, обяд, вечеря, междинни хранения и консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство)
• обслужване на място от представител на туроператора

• транспорт с лицензиран автобус от София, Пазарджик, Пловдив (с тръгване на 21 Септември) - 80лв
• медицинска застраховка
• допълнителни екскурзии на място
• разходи от личен характер

Необходими документи: валиден международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и копие/. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104