• Вашата  туристическа  агенция

КАРНАВАЛ В СТРУМИЦА - МАЛКИЯТ РИО ДЕ ЖАНЕЙРО - 1 ден

 
31 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


КАРНАВАЛА В СТРУМИЦА - "МАЛКИЯТ РИО ДЕ ЖАНЕЙРО" 

1 ден

 

   Отпътуване в 9:00ч от София. Пристигане в Струмица. Свободно време за разходка и обяд. Струмица се превръща в малкия Рио де Женейро – кипи живот, градът е обитаван от приказни герои, фантастични същества, исторически личности и филмови звезди. Приказната фиеста започва с избора на Принц и Принцеса, които предвождат шествието. Традициата на карнавала датира още от предхристянски времена, като през времето е променяна и обогявана с нови елементи. Повечето жители и гости са маскирани, макар да не са част от официалната програма. И деца и възрастни се превръщат се превръщат в част от веселието в трепетно очакване на приказното дефиле, което преминава по централните улици на града и завършва на площада. Сред участниците има представители на различни страни. Интересен факт е, че голяма част от костюмите и маските се изработват ръчно в продължение на месеци.

Отпътуване от Струмица късно вечерта и пристигане в София през нощта.

Дати на пътуване:

17.02.2018 → 31 лв. с ваучер: https://grabo.bg/karnaval-v-strumitza-07tdfg

• транспорт с лицензиран автобус
• екскурзоводско обслужване

• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
   - до 65 г. – 2 лв.
   - oт 65 г. до 70 г. – 3 лв.
   - от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
   - от 75 г. до 79 г. - 6 лв.
   - Лица над 79 г. не се застраховат!
• Разходи от личен характер

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи: валиден документ за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

с ваучер от ГРАБО: 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001323