• Вашата  туристическа  агенция

ЗЛАТНА ПРАГА + ДРЕЗДЕН - КАРЛОВИ ВАРИ - БЪРНО - 3 нощ.

 
259 лв.
6 дни / 3 нощи
Автобусна екскурзия


ПРАГА - ДРЕЗДЕН - КАРЛОВИ ВАРИ - БЪРНО

4 дни / 3 нощувки / 3 закуски

 

1 ден: Отпътуване от София в 16:00 ч. от пл „Ал. Невски” по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага. Нощен преход.


2 ден: Пристигане в Прага – градът на 100-те кули. Ако в момента на пристигане на групата в хотела има свободни стаи групата ще може да бъде настанена. Стандартното настаняване по закон в туризма се осъществява след 14:00ч. Настаняване в хотела. Свободно време или екскурзия по желание срещу доплащане - панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд - седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството (екскурзията се провежда при мин. 20 записани човека). Свободно време за разходка в центъра на Златния град. Нощувка.


3 ден: Закуска. Свободно време или екскурзия по желание - посещение на Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг,построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. (екскурзията се провежда при мин. 25 записани човека). Връщане в Прага късно вечерта. Нощувка.


4 ден: Закуска. Свободно време или екскурзия по желание - еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Връщане в Прага. По желание разходка с корабче по р. Вълтава. Връщане в хотела. Нощувка.


5 ден: Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за България. По пътя Бонус – свободно време за кратка разходка в Бърно – само на няколко километра от този одухотворен и величествен град, на 2 декември 1805 г. се е състояла „битката на тримата императори”. Свободно време за разходка в центъра. Отпътуване за България около 17.00 ч. Нощен преход.


6 ден: Пристигане в София около обяд.

Дати на пътуване:

13.04.2017 - 18.04.2017 → 259 лв.

29.04.2017 - 04.05.2017 → 259 лв.

• транспорт с лицензиран туристически автобус
• 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Прага
• Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града
• Водач представител от фирмата организатор

• пътни такси – 30 лв. – заплащат се при сключване на договора
• входни такси и билети за забележителности
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
   - до 65г. – 4 лв.
   - от 65г. до 70г. – 6 лв.
   - от 70г. до 75г. – 8 лв.
   - от 75г. до 79г. – 12 лв.
   - Лица над 79г. не се застраховат!
• Екскурзия до Дрезден - 80 лв.
• Панорамно - пешеходна обиколка на Прага - 20 лв.
• Еднодневна екскурзия до Карлови Вари - 55 лв.
• Разходка с корабче по р. Вълтава - 50 лв.
• Доплащане за единична стая – 90 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

С ваучер: https://grabo.bg/naprolet-v-chehiia-06nmrw


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104