• Вашата  туристическа  агенция

ЗАГРЕБ - МИЛАНО - ВЕРОНА - ВЕНЕЦИЯ - 5 дни - 3 нощ.

 
230 лв.
5 дни / 3 нощи
Автобусна екскурзия


ЗАГРЕБ - ВЕРОНА - ВЕНЕЦИЯ - МИЛАНО

5 дни / 3 нощувки / 3 закуски

 

1 ден: Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад “Ал.Невски” по маршрут София – Белград – Загреб. Пристигане в Загреб привечер. Туристическа програма – площад “Бан Йосип Йелачич“, посещение на катедралата, която е известна с неоготическите си камбанарии и съкровнщница, църквата “Сан Марко”, Театъра на Загреб, Парламента, Кървави мост и др. Нощувка.


2 ден: Закуска. Отпътуване за Верона. Пристигане в района на Верона. Настаняване в хотел. Туристическа програма във Вернона – градът на любовта с къщата на Ромео и Жулиета, амфитеатъра Арена ди Верона, площад “Ебре”, площад “Бра”, Сирмионе и езерото Гарда – най-голямото и най-богатото на слънце и светлина измежду езерата на Южните Алпи. Нощувка в района на Верона.


3 ден: Закуска. Свободно време във Верона или по желание отпътуване за Милано - модната столица на Италия. Туристическа обиколкa на града: Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил – “Дуомо”, наречена чудото на Италия; църквата “Santa Maria delle Grazie”, където се намира “Тайната вечеря” на Леонардо да Винчи; Ла Скала – един от най-престижните световни оперни театри; замъкът “Сфорцеско”, построен през 1368 г., за да защитава града; музея на “Науката и техниката”, разходка по улица “Монтенаполеоне” и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини – намаления от 30% до 70% на известни марки дрехи. Свободно време. Към 18.30 ч. отпътуване за Верона. Нощувка.


4 ден: Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето ще се качим на корабче за Венеция. Пешеходна разходка: площад “Сан Марко”; Камбанарията; Дворецът на дожите /отвън/; едноименната Катедрала; Мостът на въздишките. Свободно време. В 19.00 ч. отпътуване за България.


5 ден: Пристигане в София на площад “Александър Невски” около обяд.

Дати на пътуване:

29.04.2017 - 03.05.2017 → 230 лв.

07.06.2017 - 11.06.2017 → 255 лв.

• 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Верона
• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Загреб
• транспорт с туристически автобус
• панорамна обиколка на Загреб
• туристическа обиколка на Верона
• екскурзоводско обслужване

• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
   - до 65г. – 4 лв.
   - от 65г. до 70г. – 6 лв.
   - от 70г. до 75г. – 8 лв.
   - от 75г. до 79г. – 12 лв.
   - Лица над 79г. не се застраховат!
• Пътни, гранични и местни такси – 40 лева
• Kорабче от Пунта Сабиони до Венеция (двупосочен билет) – 25 евро
• Eкскурзия до Милано – 20 евро (при минимум 25 туриста)
• разходи от личен характер и входни такси на посещаваните обекти

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

С ваучер: https://grabo.bg/do-harvariia-i-italiia-0w2hu

 

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104