• Вашата  туристическа  агенция

ДОЙРАНСКО ЕЗЕРО - КИЛКИС - 1 ДЕН

 
33 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Отпътуване от София в 6.30 ч. от пл. „Ал. Невски” в посока Кулата – Промахон. Пристигане в  гр. Килкис - През Междусъюзническата война Килкис или Кукуш е превзет и изгорен от гръцките войски и населението му избягва в България. Карнегиевата анкета заключава, че градът е подложен на системно унищожение заради българския му характер. В областта са разорени и опожарени манастирът „Свети Георги“ и 40 от българските села. Днешният град се намира в близост до стария град и е заселен предимно от жители на околните български села.  Кратка почивка и отпътуване за Дойранското езеро – третото по големина в Р. Македония и едно от най-привлекателните туристически обекти в страната. Престой на езерото - курортите Стари и Нови Дойран, с възможност за обяд в многобройните ресторанти около езерото – по желание. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Дати на пътуване:

12.08.2017 → 33 лв.

22.10.2017 → 33 лв.

26.11.2017 → 33 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

• Входни такси на обекти посещавани по желание и лични разходи
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА – заплаща се при сключване на договора
   - до 65 г. – 2 лв.
   - oт 65 г. до 70 г. – 3 лв.
   - от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
   - от 75 г. до 79 г. - 6 лв.
   - Лица над 79 г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104