• Вашата  туристическа  агенция

КУПОН В ЕТНО КОМПЛЕКС ТИМЧЕВСКИ - КРИВА ПАЛАНКА

 
60 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


КУПОН В ЕТНО КОМПЛЕКС "ТИМЧЕВСКИ" - КРИВА ПАЛАНКА - ОСОГОВСКИ МАНАСТИР

1 ден

 

   Отпътуване в 08.00 ч. от София за гр. Крива Паланка. Посещение на манастира ”Св. Йоаким Осоговски”. Посещение на Осоговския манастир - комплекс от сгради, сред които изпъкват двете църкви "Свети Йоаким Осоговски" с мощите на легендарния основател на манастира, и "Св. Богородица", известна с извора с целебна вода. Отпътуване за град Крива Паланка. Свободно време за разглеждане на града. В 13.00 ч. отпътуване за Етно комплекс Тимчевски. Обяд с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. След купона отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Дати на пътуване:

07.10.2017 → 60 лв.

04.11.2017 → 60 лв.

09.12.2017 → 60 лв.

• транспорт с лицензиран автобус
• водач от фирмата организатор
• обяд с богато меню и включена неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика

• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА – заплаща се при сключване на договора
   - до 65 г. – 2 лв.
   - oт 65 г. до 70 г. – 3 лв.
   - от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
   - от 75 г. до 79 г. - 6 лв.
   - Лица над 79 г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104