• Вашата  туристическа  агенция

РИЛСКИ МАНАСТИР - БЛАГОЕВГРАД

 
21 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Отпътуване в 08:30 часа от площад “Александър Невски“. Рилският манастир е най-яркия образец на българското църковно изкуство и архитектура и е под закрилата на ЮНЕСКО. Църквата “Рождество Богородично“, с чудотворната икона на Дева Мария и изящно украсения иконостас, манастирският музей и Хрельовата кула са само част от безценното културно наследство, съхранено тук. Отпътуване за Благоевград. който е разположен в подножието на югозападните склонове на Рила планина. В старата част  (Вароша), ще се потопим в духа на Възраждането като посетим църквата „Въведение Богородично”. Тук са още историческия музей и къща-музей „Георги Измирлиев-Македончето”. Разходка из старите улички и възрожденски къщи, както и в прекрасната пешеходна зона в центъра. Отпътуване за София. Пристигане на площад “Александър Невски“ привечер.

Дати на пътуване:

10.09.2017 → 21 лв. - през ГРАБО https://grabo.bg/vij-rilskiia-manastir-04zg4nw

12.11.2017 → 23 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

• Входни такси на посещаваните обекти
• Лични разходи

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104