• Вашата  туристическа  агенция

СТРУМИЦА - ВОДОЧА - ВЕЛЮСА - 1 ден

 
35 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Отпътуване от София в 6.00 часа от пл. „Ал. Невски”. Отпътуване към село Водоча и м-ра Св. Леонтий - със запазени стенописи, посветени на Св. Леонтий, Св. 40 мъченици и детството на Св. Богородица. Отпътуване към Велюса. Посещение на м-ра „Св. Богородица Милостива“ над с. Велюса. Манастирският комплекс е уникален с осмоъгълния купол на църквата, единствената част от Светата обител, запазена от годината на сътворението и - 1080 г. Още император Алексeй I – Комнин е възхитен от Велюския м-р и го увековечава в летописите си като място с възвисяваща красота. Отпътуване за Струмица – приветлив и живописно разположен, градът Ви очаква с уютната си атмосфера и традиционния струмишки съботен пазар. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта на пл. „Ал. Невски”.

Дати на пътуване:

07.10.2017 → 35 лв.

18.11.2017 → 35 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

• Входни такси на обекти посещавани по желание и лични разходи
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА – заплаща се при сключване на договора
   - до 65 г. – 2 лв.
   - oт 65 г. до 70 г. – 3 лв.
   - от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
   - от 75 г. до 79 г. - 6 лв.
   - Лица над 79 г. не се застраховат!

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104