• Вашата  туристическа  агенция

ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО В МЕЛНИК + РУПИТЕ - 1 ден

 
25 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО "ЗЛАТЕН ГРОЗД" В МЕЛНИК

1 ден

През февруари вино ще се лее и песни ще се пеят!

 

Отпътуване от София в 08:00ч. Посещение на Рупите - живописна местност, която е обвита в мистичен ореол. Тя е свързана с пророчицата Баба Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд.


Пристигане в Мелник - най-малкият град в България, който очарова туристите с пейзажа на Мелнишки пясъчни скали, привлекателните старинни къщи с богата архитектура и прекрасната природа. Червеното вино, което ще опитате тук, ще ви накара да се съмнявате, че истинското вино може да се намери само във Франция. Мелнишкото вино има богат вкус и аромат. Винарните къщи на Мелник са известни далеч извън България и това не е случайно, защото тук винопроизводството се развива от стотици години и тайните му са предавани от поколение на поколение. Климатът в Мелник е подходящ за отглеждането на различни сортове грозде, като един от уникалните за града е Широка мелнишка – виреещ само в този регион. По традиция гостите на града се наслаждават на разнообразието от вина, произведени в региона, както и на фолклорна програма, представяща местните традиции и обичаи.


Отпътуване за София. Пристигане вечерта.

Дати на пътуване:

10.02.2018 → 25 лв.

11.02.2018 → 25 лв.

 

с ваучер от Грабо: https://grabo.bg/fevruari-v-melnik-0hh2z3t

• транспорт с лицензиран автобус
• екскурзоводско обслужване

• входни такси на посещаваните обекти
• лични разходи

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини.

 

 

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001323