• Вашата  туристическа  агенция

ПРАЗНИК НА СЛАНИНАТА И ГРЕЯНАТА РАКИЯ В АПРИЛЦИ - 1 ден

 
29 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


ПРАЗНИК НА СЛАНИНАТА И ГРЕЯНАТА РАКИЯ В АПРИЛЦИ + ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР

1 ден

 

   Отпътуване от София. Посещение на Троянския манастир “Успение Богородично” – третият по големина манастир в България. Той е известен с чудотворната си икона „Св. Богородица Троеручица“.


Отпътуване за град Априлци. Ден преди Месни Заговезни в Априлци се организира традиционния празник на сланината и греяната ракия. Грандиозното събитие в центъра на града и тази година ще зарадва посетителите с фолклорни представления и кулинарни състезания. Гвоздеят на програмата е приготвянето в „големия чорбаджийски тиган“ на т.нар. „Бабина гозба“ – ястие приготвено, от 20 кг. сланина, 500 яйца и 30 кг. праз лук. Посетителите ще имат възможност не само да дегустират от чудната гозба, но и да опитат от други кулинарни специалитети – шишчета с печена сланинка, боб в гърне и много други апетитни изкушения. Ще имате възможността да опитате ароматна греяна ракия. Очакват Ви също много песни, танци, смях, добро настроение и фолклорни изненади. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.

Дати на пътуване:

10.02.2018 → 29 лв. с ваучер: https://grabo.bg/den-v-apriltzi-06hmz3k

• транспорт с лицензиран автобус
• екскурзоводско обслужване

• входни такси на посещаваните обекти
• лични разходи

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001323