• Вашата  туристическа  агенция

НОВА ГОДИНА В НИШ - 2 НОЩ. + 2 ВЕЧЕРИ - ТОП ЦЕНА

 
300лв.
3 дни / 2 нощи
Автобусна екскурзия


НОВА ГОДИНА В НИШ

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери с богато меню, жива музика и неограничено количество напитки

 

Посочената долу програма е валидна при пътуване с организиран транспорт

1 ден – 30.12.2019: Отпътуване от София в 7:30 ч. Пристигане в гр. Пирот. Известен е с традиционните си ръчно изтъкани килими от естествени материи и вълна. Едни от символите на града са крепостта Калето, пиротския пазар и музея на Понишавието (едно интересно кътче, където може да се разгледате чорбаджийската къща от филма Зона Замфирова и да се потопите в историята и етнографията на района).

Отпътуване за Ниш. Настаняване в хотела. Туристическа програма в града: „Челе Кула” (изградена от черепите на въстаниците от Чегарската битка през 1809г.); площад Крал Милан, паметника на Александър Караджорджевич, Чаирската чешма, сградата „Бановина” в която в момента се помещава Нишкият университет. Посещение на една от най-хубавите и запазените турски крепости на Балканите – Нишката крепост, разположена край река Нишава, изградена през 1723г. върху антични византийски и средновековни останки от крепост. През 1737г тази крепост е била частично разрушена от събитията между Австрия и Турция на територията на Ниш. След оттеглянето на турците, австрийците наново я възстановяват. В крепостта са запазени стара турска баня и имарет. Старинните помещения в крепостта днес се използват за картинни изложби и продажба на сувенири. Комплексът е изключително добре реставриран, оригинално са вмъкнати кафенета и ресторанти без да пречат или развалят руините. Тук можете да изпиете едно кафе сред останките от крепостта.

ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА С БОГАТО МЕНЮ, НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ЖИВА МУЗИКА.

Нощувка.


2 ден – 31.12.2019: Късна закуска. Отпътуване за винарска изба „Малча”. Избата представлява комплекс от няколко различни къщи, построени в различен стил, една от която е била собственост на сръбския владетел от рода Неманичи. Разглеждане на етнографска експозиция. Винарната произвежда и съхранява виното в глинени съдове, както се е правело в античността в Римската империя. Ще имате възможност да си купите вино и сувенири от магазина към винарната. Връщане в хотела. Свободно време.

Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта

ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!
Srećna Nova godina!


Нощувка.

 

3 ден – 01.01.2020: Късна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късния следобяд.

Дати на пътуване:

30.12.2019 - 01.01.2020 → 300 лв.

• 2 нощувки с 2 закуски в хотел “Crystal Ice”
• 1 вечеря на 30.12.2019г. с жива музика, богато меню и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанта на хотела
• Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в ресторанта на хотела
• Посещение на Пирот – при пътуване с организиран транспорт
• Туристическа обиколка на Ниш – при пътуване с организиран транспорт
• Посещение на Винарна Малча – при пътуване с организиран транспорт

• Транспорт с автобус – 40 лв.
• входните такси на посещаваните обекти: винарна Малча с дегустация – 6 евро
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро /задължитено доплащане/
   - до 65г. – 4 лв.
   - от 65г. до 70г. – 6 лв.
   - от 70г. до 75г. – 8 лв.
   - над 75г. – 12 лв.

Необходими документи: валиден документ за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001778