• Вашата  туристическа  агенция

ПЕХЧЕВСКИ ВОДОПАД - БЕРОВО - ДЕЛЧЕВО - 2 дни

 
135 лв.
2 дни / 1 нощи
Автобусна екскурзия


БЕРОВО - ДЕЛЧЕВО - ПЕХЧЕВО - ПЕХЧЕВСКИ ВОДОПАДИ - БЕРОВСКО ЕЗЕРО

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря

 

“Малката Швейцария" - така наричат градчето Берово. Тук ще имате възможност да почувствате благотворното въздействие на чистия планински въздух - според едно изследване, Берово е градът с най-висока концентрация на кислород на Балканския полуостров.

 

1 ден: Отпътуване от София от пл. „Ал. Невски” в 7.30 ч. Пътуване към сърцето на Малешевските планини за град Пехчево, най-малкият град в Македония. Кратко спиране в центъра на градчето. Продължаване за района на Пехчевските водопади. По желание пешеходна разходка по екопътека с мостчета, места за почивка и пикник и стигаща до водопади. Пристигане в Берово. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.


2 ден: Закуска. Свободно време за релакс и ползване на СПА центъра на хотела или разходка из града - родно място на прочутия Ильо Войвода и посещение на манастира "Св. Архангел Михаил", който е красиво разположен под прозорците на хотела. Освобождаване на хотела и отпътуване към втория беровски манастир „Успение Богородично“, разходка край Беровското езеро. Почивка и време за обяд в град Делчево. Отпътуване за България, пристигане на пл. „Ал. Невски“ вечерта.

Дати на пътуване:

08.04.2017 - 09.04.2017 → 135 лв.

• Tранспорт с лицензиран автобус
• 1 нощувка, 1 закуска, 1 вечеря с жива музика в Берово
• Eкскурзоводско обслужване

• Ползване на СПА център
• Разходи от личен характер
• Настаняване в единична стая – 20 лв.
• Задължително доплащане на медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
- до 65г. – 4 лв.
- от 65г. до 70г. – 6 лв.
- от 70г. до 75г. – 8 лв.
- от 75г. до 79г. – 12 лв.
- Лица над 79г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104