• Вашата  туристическа  агенция

ПЕРПЕРИКОН - СКАЛНИТЕ ГЪБИ - КЪРДЖАЛИ

 
32 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Отпътуване от София в 7:00 от пл. “Ал. Невски”. Пристигане и посещение на свещения град Перперикон - един от най-значимите археологически обекти в европейски и световен мащаб. Това е специално място - свещена скала за поклонници на Орфей, Дионис, Христос, мюсюлмани. Всички са вярвали в магическата енергия на това място, което крие още много загадки. (Изкачване около 30-40 мин по стръмна в началото си пътека). Свободно време в Кърджали. Отпътуване за София. По пътя фотопауза на Скалните гъби - преди десетки милиони години в следствие на подводна вулканична дейност са се образували скалите – риолитови туфи. По-късно, след като морето се оттеглило, скалите били изложени на въздействието на дъжда, вятъра и слънцето и тези стихии оформили днешните им форми, прилични на гигантски гъби. Различните минерали в скалата са причина за разнообразните цветове и нюанси. Завръщане в София вечерта.

Дати на пътуване:

13.08.2017 → 32 лв.

17.09.2017 → 32 лв.

08.10.2017 → 32 лв.

12.11.2017 → 32 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване по маршрута

• Входни такси на музеите
• Лични разходи

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104