• Вашата  туристическа  агенция

СМОЛАРСКИ ВОДОПАД - КОЛЕШИНСКИ ВОДОПАД - СТРУМИЦА - 1 ден

 
36 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Тръгване от София в 7.00 ч. от площад „ Александър Невски”. Посещение нa Смоларски водопад (39,5 м), сгушен в подножието на Беласица и Колешински водопад (19 м), разположен на река Баба в Беласица. И двата водопада се достигат за около 30 минути пеша по приятни горски пътеки. Отпътуване за Струмица - приветлив и живописно разположен. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за България пристигане на площад „ Александър Невски“ около 23.00 ч.

Дати на пътуване:

29.07.2017 → 36 лв.

19.08.2017 → 36 лв.

02.09.2017 → 36 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

• Разходи от личен характер
• Входните такси на посещаваните обекти
• Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
   - до 65 г. – 2 лв.
   - oт 65 г. до 70 г. – 3 лв.
   - от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
   - от 75 г. до 79 г. - 6 лв.
   - Лица над 79 г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104