• Вашата  туристическа  агенция

ВЕЛИКО ТЪРНОВО - АРБАНАСИ

 
39 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


   Отпътуване от София от пл. „Ал. Невски” в 07:30 ч. Пристигане в архитектурния резерват Арбанаси, включен в Стоте национални туристически обекта. Разглеждане на  забележителностите. Свободно време. Отпътуване за Велико Търново. Туристическа програма: крепостта Царевец, Самоводската чаршия, където   работят различни занаятчий¬ски работилници - грънчарска, оръжейна, бакърджийска, резбарска, шекерджийница, тъкачница, иконописно ателие, фотографчийница, кафене, работилница за приготвяне на кадаиф и фурна на площад "Самоводска чаршия", както и много сувенирни магазини и малки художествени галерии. Всеки желаещ може да се включи в работата на някоя от работилниците и ще получи удостоверение,че е чиракувал при съответния майстор, а предмета, който е изработил, получава като подарък. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.

Дати на пътуване:

10.09.2017 → 39 лв.

15.10.2017 → 39 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско обслужване

• Входни такси на посещаваните обекти
• Лични разходи

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необохими документи: Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини.

 

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за турзма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104