• Вашата  туристическа  агенция

ДЕЛЧЕВО - БЕРОВСКО ЕЗЕРО - БЕРОВО И ОЩЕ - 1 ден

 
39 лв.
1 ден
Автобусна екскурзия


ДЕЛЧЕВО - ПЕХЧЕВО - ПЕХЧЕВСКИ ВОДОПАД - БЕРОВО - БЕРОВСКО ЕЗЕРО - МАНАСТИР "СВ. БОГОРОДИЦА"

1 ден

 

   Тръгване от София от пл. “Ал. Невски” в 07.30 часа. Преминаване в Република Македония през ГКПП Станке Лисичково. Пристигане в град Делчево. Свободно време за кафе или разходка из големия съботен Делчевски пазар, събиращ търговци и купувачи от целия регион, дори и от България. Пътуване към сърцето на Малешевските планини от към Република Македония покрай зелени поляни, горички и насаждения от сини сливи. Пристигане в град Пехчево, най-малкият град в Македония. Кратко спиране в центъра на градчето. Продължаване за района на Пехчевските водопади и спиране край красив мотел с много зеленина, развъдник на пъстърва и хубава ракия. Възможност за обяд. Тръгване обратно и спиране край символична врата, водеща към екопътека с мостчета, много пейки и интересен водопад. Разходка до водопада и обратно. Отпътуване за Берово. Малко преди града – посещение в красивия мъжки манастир “Св.Богородица” с поклонение в храма и разкази на един от младите монаси. Свободно време за разходка в центъра на малкия, но със свой облик и град. Запознаване със старите градски къщи, с мястото, където е бил родния дом на Ильо войвода, женския манастир „Св.Архангел Михаил”. Кратък престой на брега на Беровското езеро, център на един от курортите в Македония, разположен близо до село Ратево. Отпътуване за София. Пристигане в София късно вечерта.

Дати на пътуване:

05.08.2017 → 39 лв.

07.10.2017 → 39 лв.

• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзоводско облужване

• Входните такси на посещаваните обекти
• Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА
   - до 65г. - 2 лв.
   - от 65г. до 70г. - 3 лв.
   - от 70г. до 75г. - 4 лв.
   - от 75г. до 79г. - 6 лв.
   - Лица над 79г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи


Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване


Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване


Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.


Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 


"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма" от ЗД “ЕВРОИНС” № 03700100001104